Over ons

Uw bouwpartner voor kwaliteit en vakmanschap.

Flexibel en toegewijd

Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats en voldoende materieel zoals: eigen steigers, aanhangers en een heftruck zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen in het doen van aanpassing op basis van uw wensen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van externe partijen.

 

 

Onze eigen steigers kunnen wij op iedere plek zelfstandig opbouwen, wat niet alleen onze veiligheid op de bouwplaats waarborgt maar ook zeer snel en prettig werkt, wat essentieel is voor onze projecten. Het eigen beheer van materieel zorgt voor onze flexibiliteit.

Onze passie

Bij Zweerink Bouw zijn we gepassioneerd door bouw en timmerwerk. Wat begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een team van ervaren vakmensen, met als doel u een totaaloplossing te bieden voor al uw bouwbehoeften.

Onze missie

Onze missie is simpel maar krachtig: ervoor zorgen dat u zich weer thuisvoelt in uw woning, appartement of tuin. Met één van onze diensten: renovatie, nieuwbouw of aanbouw creëren we een plek waar u zich thuis voelt.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak en samenwerking met vaste partners stellen ons in staat om elk project met efficiëntie en kwaliteit uit te voeren. Met oog voor veiligheid en innovatie, streven we naar de beste resultaten voor elke klant.

Wij bieden maatwerkoplossingen en begeleiden u vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering. Ons team staat klaar om uw bouwwensen waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen creëren we uw ideale leefomgeving.

Ons team

Geert

Eigenaar | Allround

Ruben

Allround medewerker

Roy

Allround medewerker