Nieuwbouw

Een oase van rust en beweging: een sport en wellness huis in. De plek waar nu kan worden genoten van alle rust die het tuinhuis te bieden heeft. 

 

Dit tuinhuis is gebouwd met warme houten materialen die perfect samenvloeien met de omgeving, ontworpen en gerealiseerd voor de naadloze ervaring.

Klantgericht ontwerp

Bij dit project stonden we te springen om te realiseren. Het nieuw maken van een ruimte / tuinhuis als deze brengt échte waarde voor onze klant. De wensen van klant stonden hierin centraal. Het gebruik van het hout en de kleuren spraken de klant aan. Daarbij zijn de ruimtes zorgvuldig ontworpen zodat deze goed op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen de klanten zorgeloos genieten van de wellness- en sportfaciliteiten.

Unieke elementen

Met een focus op het behouden van het natuurlijke karakter van de tuin, hebben we in het ontwerp gekozen voor elementen die dit waarborgen. Het zorgt voor een vloeiende overgang tussen de omgeving, en de verschillende ruimtes in het tuinhuis. De naadloze overgang van het huis in de omgeving.

Wij staan klaar om uw bouwwensen waar te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.