Onze diensten

Bij Zweerink Bouw geloven we dat uw woning, appartement of (tuin)huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden we onze verschillende diensten aan, zodat wij uw wensen kunnen omzetten in werkelijkheid. Of het nu gaat om een renovatie, nieuw- of aanbouw, onze ervaren vakmensen staan klaar om voor u aan de slag te gaan.

Renovatie - Uw huis weer als nieuw

Is uw huis toe aan een opfrisbeurt? Onze renovatiediensten bieden de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een kleine make-over van een enkele ruimte of een grootschalige renovatie van uw gehele woning, wij zorgen ervoor dat uw huis weer als nieuw aanvoelt.

Nieuwbouw - Een nieuw stuk woning op maat

Bij het bouwen van een nieuw gedeelte aan of van het huis draait alles om uw visie en uw wensen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw wens. Aandacht voor de architectuur, functionaliteit en duurzaamheid zorgen we ervoor dat het nieuwe ‘stuk’ woning naadloos aansluit bij uw levensstijl en bestaande gebouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de laatste afwerking, we begeleiden u stap voor stap.

Aanbouw - Meer ruimte, meer woongenot

Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huis? Onze aanbouwdiensten bieden uitkomst. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, een ruime woonkamer of een prachtige serre, wij creëren de extra ruimte die u nodig heeft. We denken mee over de indeling en het ontwerp, zodat de aanbouw perfect aansluit bij uw bestaande woning en uw wensen.

Totaaloplossing

Bij Zweerink Bouw geloven we in een totaaloplossing voor onze klanten. Daarom werken we samen met vaste partners, om u een compleet pakket aan te bieden. Of het nu gaat om een complexe verbouwing of een nieuwbouwproject, wij nemen graag het volledige proces uit handen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering, we ontzorgen u zodat u zich kunt focussen op het genieten van uw nieuwe woonomgeving.